Akció!

Thule Xtender 739 – Síléctartó

75,500 Ft 69,500 Ft

Bevezető:

sífelszerelés természetes szállítási módja, ha gépkocsid tetején szállítod felszereléseidet. Ha ezzel egyetértesz, akkor a Thule ehhez kínál alkalomhoz illő sítartókat az aerodinamikailag jól megtervezettektől a rövid kirándulásokhoz használatos alaptípusokig.

Cikkszám: Thule Xtender 739 Kategória: . Címkék: , , , , .

Product Description

A sífelszerelés természetes szállítási módja, ha gépkocsid tetején szállítod felszereléseidet. Ha ezzel egyetértesz, akkor a Thule ehhez kínál alkalomhoz illő sítartókat az aerodinamikailag jól megtervezettektől a rövid kirándulásokhoz használatos alaptípusokig. Biztonságos és stabil síléctartók, melyeket nagyon könnyű fel- és leszerelni a gépkocsidon. Itt nem lehet probléma sem a jéghideg levegő, sem a hóvihar, biztos lehetsz benne , hogy a hegycsúcsokra gyorsan felérsz.

Nem találhatsz ennél ötletesebb síszállítót. A Thule Xtender egy olyan különleges tulajdonsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kényelmes le- és felcsúsztatást, így az autód koszos tetőt nem karcolod össze a le- és felpakolásnál. Másik nagy előnye, hogy mikor az ujjaid már szétfagytak vagy kesztyű van rajtad, akkor az extra széles nyomógombokkal kioldhatod a sítartót. Ez a legklasszabb megoldás minden sielőnek!

A sítartó, mely segíti a fel- és lepakolást.

  • A helyére csúszás megkönnyíti a le- és felpakolást.
  • Aerodinamikailag jól tervezett, mely aluminiumból készült.
  • A megemelt kialakítás a magasak kötéseknél nagyon hasznos, mely megakadályozza, hogy a gépkocsi teteje megsérüljön.
  • Négy snowboard, vagy hat pár síléc szállítására alkalmas.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Thule Xtender 739 – Síléctartó”